Ingrediënten
350 g suiker
150 g boter
3 eieren
120 g bloem
45 g cacaopoeder
1 tl vanille-extract
1/2 tl zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Klop de eieren met de suiker, vanille-extract en zout in een kom met een vork, ongeveer 2-3 minuten.
Zeef de bloem en cacaopoeder boven het eiermengsel en meng voorzichtig met de vork.
Smelt de boter en roer deze door het beslag tot het glad is (niet te veel roeren).
Giet het beslag in een met bakpapier beklede springvorm (24 cm) en bak 17 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C, tot de zijkanten stevig zijn maar de kern nog wiebelig is.
Laat de kladdkaka 5 minuten rusten, haal hem dan uit de vorm en laat licht opstijven.
Wil je het spinnenweb erop, smelt dan een handje vol marshmallows 30 sec in de magnetron zodat ze zacht en gesmolten zijn.
Neem een dotje marshmallow tussen je vingers en tik je vingers op elkaar zodat het plakkerig wordt. Verspreid het daarna over de Kaddkaka.
Comments